Col·labora

Participa

Informa´t
i informaOn van els meus diners?

Acciónatura destina les aportacions a projectes de protecció i restauració del medi natural i de conservació de la biodiversitat. Acciónatura audita els seus comptes anuals i se sotmet a l’auditoria de transparència i bones pràctiques de Fundación Lealtad. Pots trobar-ne més informació a l’apartat Comptes clars.

Altres formes de pagament

El nostre sistema de registre de dades online és totalment segur però, si vols, també pots gestionar l’alta com a soci o sòcia si truques al telèfon 93 237 38 02, o envies un correu electrònic a info@accionatura.org amb les teves dades. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

Al fer-te soci o sòcia, rebràs al teu domicili el teu Carnet Natura, amb el qual podràs gaudir de descomptes a diversos establiments que ofereixen productes i serveis ecològics.

ACTUA » Persones » Col·labora » Fes-te soci, fes-te sòcia
Fes-te soci o sòcia
Formar part d’Acciónatura és creure que l’acció és l’eina idònia per protegir els espais naturals del nostre planeta. És esdevenir activista mediambiental des del sentit més positiu, és implicar-te i donar suport a projectes de conservació i a campanyes de sensibilització.

Si vols fer-te sòcia o soci col·laborador d’Acciónatura, omple aquest formulari.

* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.

** Podràs deduir el 25% de les teves aportacions a la propera declaració del IRPF. (Fins al 40% si ets resident de Catalunya)

Com a soci d’Acciónatura rebràs un butlletí electrònic mensual, informació sobre l’evolució dels projectes, invitacions a esdeveniments, un resum de les activitats anuals de la fundació, i el "Carnet Natura" personalitzat. Política de privacitat