ACTUA » Persones » Informa't i informa » Vull rebre informació

Vull rebre informació

M’interessa rebre el butlletí periòdic d’Acciónatura

Cada mes rebràs notícies relacionades amb la protecció i restauració dels espais naturals, la conservació de la biodiversitat i la lluita contra el canvi climàtic.

Vull seguir a Acciónatura al Facebook

Ens agrada el Facebook i el seu dinamisme. Al fer "m'agrada" podràs assabentar-te de totes les novetats, veure fotos, compartir idees amb altres seguidors, explicar-nos coses i molt més!

(Recorda que, pel que fa a les entitats i empreses, al fer "m'agrada" enlloc de fer una sol·licitud d'amistad, protegeixes les teves dades personals)

Vull saber-ne més, teniu Twitter?

L'ocell blau és un dels nostres animals favorits! Et dirà tot el que passa al moment en què passa, et farà recomanacions i compartirà notícies, tant les nostres com les que tenen a veure amb el món de la conservació. 

Vull saber quan actualitzeu continguts a aquest web

És molt senzill, només cal que et subscriguis a les alertes RSS (Really Simple Sindication), que et permetran rebre els nous continguts directament a la teva adreça electrònica, o a un lector de feeds (per exemple, el Google Reader). Per fer-ho, fes clic sobre aquesta icona quan la vegis. Està a sota de les notícies, els articles i les notes de premsa!