Qui somSom membres de:Coneix » Qui som » Missió

Missió

"Conservem el patrimoni natural i la biodiversitat mitjançant la protecció, millora i restauració dels ecosistemes naturals, i la sensibilització i implicació de la societat."

 

A Acciónatura treballem en projectes de recuperació i conservació de la biodiversitat en diversos àmbits, impulsem la creació d’una xarxa d’espais naturals protegits mitjançant la compra i arrendament de finques o els acords de custòdia, i desenvolupem iniciatives de sensibilització. Fem que la conservació dels valors naturals sigui compatible amb el seu ús públic i el seu aprofitament educatiu, i promovem l’ecoturisme com a instrument per al desenvolupament.

Gestionem la qualitat i els impactes ambientals de la nostra feina de la millor manera possible, sempre amb el propòsit de millorar. El nostre compromís es veu reflectit en el codi ètic i en la Política de Qualitat i Medi Ambient.

Els nostres principals valors són:

  • Acció per la natura:  Ens dediquem activament a la conservació de la natura. 
  • Il·lusió:  La nostra motivació i entusiasme es tradueixen en un compromís personal i col·lectiu per contribuir a la conservació de la biodiversitat.  
  • Integritat:  És la suma de la independència, la transparència, la honestedat, i el ser conseqüents i coherents en totes les nostres actuacions 
  • Consens:  el diàleg, la cooperació, la conciliació, la tolerància i el respecte pels altres punts de vista, la implicació amb la societat, el sentit d’equip i el desig de concretar les decisions són característiques clau de la nostra manera de fer.  
  • Flexibilitat:  som una organització amb una gran capacitat d’adaptació, cerquem noves idees, camins i solucions per avançar en la conservació, amb una actitud sempre positiva envers el canvi.
  • Professionalitat:  ens esforcem diàriament per aconseguir la màxima eficiència i eficàcia, tenim un enfocament cap a resultats amb l’objectiu de ser productius, adoptant una visió empresarial.